En god massøruddannelse! Skolen for Kropsbehandling

Psykologiundervisning

 

 

 

Psykologi kursus

OBS: Kurset tilbydes først i 2018!


Dette psykologikursus er for alle, der i deres hverdag som behandler, har brug for en psykologisk vinkel på kommunikation, samtale og klientmodtagelse.

Psykologikurset henvender sig fortrinsvis til personer som har taget eller er i gang med en uddannelese som behandler, og mangler evt. timer for at kunne opnå en RAB registrering eller momsfritagelse.


50 timers psykologi - fuld klasseundervisning

Målet med undervisningen er:

  • at give den studerende en baggrundsviden om hvad psykologi er, og hvordan vi som massører kan bruge psykologien i vores daglige virke

  • at give den studerende en praktisk og struktureret metode, som han/hun kan anvende i sit arbejde – her arbejder vi med den eksistentialistisk/fænomenologiske metode, der er en ”hands on” metode, med rødder i såvel psykologi som filosofi

  • at give den studerende, en viden om den empatiske kommunikation, der er en teori der beskriver hvordan vi kan møde vores klienter på en åben og kærlig måde, samtidigt med at vi motiverer klienterne til at tage ansvar for deres eget liv og velbefindende.

Vi underviser efter bøgerne ”At være der hvor du er” af Bent Falk og ”Livets dilemmaer” af Bo Jacobsen samt på kurset udleverede papirer om ”Empatisk kommunikation”.

Lærer
Jesper Kofoed

Eksamen
Kurset afsluttes med eksamen, ifølge reglerne for momsfritagelse.

Pris: kr. 4.950,-

Har du brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte Jesper Kofoed på telefon 60 63 03 21.

 

- Kontakt os for datoer

 

 

 

© Massageskolen - Skolen for Kropsbehandling - tlf. 42 32 32 18 - info@massageskolen.com