En god massøruddannelse! Skolen for Kropsbehandling

Massage - nakken

 

 

Holistisk Massageterapeut

Uddannelse

-Bevidste Hænder

 


Massageformen

"Med rødder i holistisk massage og med min egen erfaring fra forskellige massagemetoder, har jeg med tiden udviklet en blid og virkningsfuld behandlingsform. Teknik og blidhed, koncentration og intuition integreres i en massageform, hvor mennesket betragtes og værdsættes som en helhed. Der tages hensyn til både de følelsesmæssige aspekter i personen såvel som til kroppens fysiske behov.

Min erfaring er, at opmærksom tilstedeværelse er afgørende for massagens kvalitet. Kvaliteten ligger i at udtrykke massørens intention og budskab fra hjertet og helt ud i fingerspidserne, samtidig med at modtagerens behov og ønsker opfanges." - Robie Valenzuela, leder af Skolen for Kropsbehandling.

 

 


Uddannelsens struktur

Bevidste Hænder Uddannelsen er struktureret således:

Grundkursus i Holistisk Massage - Bevidste Hænder I
3 weekender hvor du lærer de grundlæggende massageteknikker og oplever skolens atmosfære. tre udbytterige weekender, hvor vi får mulighed for at lære hinanden at kende og vurdere, om uddannelsen er noget for dig.
-læs mere-Basisuddannelse

6 weekender hvor du får en grundig instruktion i massagemetoden og lærer at tilrettelægge og udføre en hel kropsmassage.

-læs mere-Massøruddannelse

10 lange weekender hvor du fordyber dig i massagemetoden og udvikler dig som massør. Gennemgang af avancerede massageteknikker, anatomi, klientpsykologi mm.

-læs mere-Massageterapeut Uddannelse

Undervisningen er orienteret mod arbejdet som professionel massageterapeut, herunder modtagelse af klienter, anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi og avancerede behandlingsteknikker.

-læs mere-

Du kan tilmelde dig til ét modul ad gangen

Bevidste Hænder I - 3 weekender


Overvejer du at tage uddannelsen i Holistisk Massage, er Bevidste Hænder I det første skridt.

Her få du mulighed for at opleve massageformen på egen krop, holdets atmosfære, læreren osv. Disse weekender er for alle og kan tages uden yderligere forpligtelser.


Bevidste Hænder I er et 3 weekender kursus, som henvender sig til alle, der har lyst til at gå i dybden med massage som et redskab til personlig udvikling og velvære. Kurset er også velegnet for mere erfarne massører, der ønsker ny inspiration.

Under kurset bliver du præsenteret for en række konkrete massageteknikker og erfarer, hvorledes de kan bruges og kombineres i et massageforløb. Ved at gå på opdagelse i kroppens bygning og form finder vi frem til, hvordan musklerne bedst masseres. Aktive meditationer samt åndedrætsøvelser indgår i undervisningen og støtter op om  forløbet.

Kurset er oplevelsesorienteret, og giver dig mulighed for at få en række dejlige oplevelser med massage og dykke ind i den vidunderlige kunst, det er at give og modtage.
Vi vil arbejde koncentreret og i fællesskab. Vi vil lære af hinanden gennem tilbagemeldinger under massagen og lade os inspirere i en tryg og glad atmosfære.


Se Kalenderen | Kontakt og tilmelding 

Basisuddannelsen

6 weekender der tilsammen danner en basisuddannelse i massage på avanceret niveau.
Under uddannelsen arbejder vi os grundigt gennem massagehåndværket. Vi gennemgår hele kroppen med en bred vifte af effektive teknikker, der giver dig redskaber og inspiration til at give en hel sammenhængende kropsmassage
.

Temaer: En helkropsmassage - Håndteknikker - Ergonomi (arbejdsstilling) - Grundlæggende anatomi - Åndedrætsteknik - Etik - Kommunikation - Meditation.

I alt 120 timers undervisning. Basisuddannelsen afsluttes med eksamen og udstedelse af kursusbevis.

Se Kalenderen | Kontakt og tilmelding
Uddannelsen til Holistisk Massør

Forudsætning: Modul 1 Basisuddannelsen

Forløbet består af 10 intense weekender (1 internat). Uddannelsen bygger videre på basisdelen og går i dybden med avancerede massageteknikker og behandlingsformer - herunder massageteori og anatomilære - som danner grundlaget for en kvalificeret og virkningsfuld massage. Der arbejdes med personlig udvikling og tilegnelse af de redskaber, der kan bruges til at åbne op for behandlerens egne såvel som klientens indre ressourcer.

Uddannelsen er rettet mod at udvikle basale kvalifikationer i forhold til at modtage klienter.

Temaer: Kropsbehandlingsteknikker - Klientpsykologi og kommunikation - Anatomi og fysiologi - Sygdomslære -
Åndedrætsteknik - Meditation.
Der skal tages højde for tid til hjemmearbejde.

I alt 220 timers undervisning. Afsluttes med eksamen og udstedelse af diplom.

Se Kalenderen | Kontakt og tilmelding 

Holistisk Massageterapeut Uddannelsen

Forudsætning: Holistisk massør uddannelsen.

Temaer: Avancerede kropsbehandlingsteknikker - Klientpsykologi og kommunikation - Anatomi og fysiologi - Sygdomslære -
Åndedrætsteknik - Meditation. Udarbejdelse af et afsluttende projekt.

Uddannelsen er rettet mod at udvikle avancerede kvalifikationer i forhold til professionel modtagelse af klienter.
Der skal tages højde for tid til hjemmearbejde.

I alt 340 timers undervisning. Afsluttes med eksamen og udstedelse af diplom.

 


 

Holistisk Massageterapeut

Uddannelsen, antal timer i alt:

 

Bevidste hænder I -
60 timer
Basisuddannelse
120 timer
Uddannelse til Holistisk Massør
220 timer
Holistisk Massageterapeut Uddannelse
340 timer
i alt
740 timer

 

Når du har gennemført hele uddannelsen kan du søge om RAB-registrering (Registreret Alternativ Behandler) og momsfritagelse.

 

Blomst

 

© Massageskolen - Skolen for Kropsbehandling - tlf. 42 32 32 18 - info@massageskolen.com