massør kropsterapeut uddannelse
SKOLEN FOR KROPSBEHANDLING
 
 
 
 
massør kropsterapeut uddannelse

 

Massøruddannelse

 

Læs om massøruddannelsen:
Download informationshæftet om Fysiurgisk Massageterapeut & Idrætsmasssør Uddannelsen - PDF

 

Om massøruddannelse udtalelser

Udtalelserne er skrevet af
uddannede massageterapeuter,
der er gået hele vejen, fra beslutningsproces, hvor uddannelse
og uddannelsessted skal vælges,
til gennemførelse af
massøruddannelsen.

Udtalelserne er ikke blevet redigeret.


Udtalelser om

massøruddannelsen

 

Her kan du læse nogle udtalelser fra massageterapeuter som har gennemført massageuddannelsen

 


 

"Det helt rigtige valg.
Fysiurgisk massageterapeut er en fantastisk uddannelse. Super dygtige lærere, der får det sjove frem i undervisningen. At få fysiologi til at være interessant og sjovt, ja så fortjener man meget ros :)
Forbered dig på mange ‘aha’ oplevelser. Kan det blive bedre?
Man går derfra med masser af viden og god inspiration."
Knus fra Anna Thomasen 

"Uddannelsen som fysiurgisk massageterapeut og idrætsmassør på Skolen for Kropsbehandling har på alle mulige måder beriget mit liv, både som menneske og som massør.
Underviserne er motiverede, erfarne og dedikerede, og det høje faglige niveau afspejler sig både i fysiologi, anatomi- og massageterapiundervisningen. Jeg oplevede den praksisnære og anvendelsesorienterede undervisning, som en utrolig effektiv læringsform, der har givet mig lyst og mod til at kaste mig ud i nye greb og teknikker, tro på egne evner som massør og en nysgerrig og glad tilgang til faget.
Robies fantastiske menneskeforståelse, og accept af den enkeltes aktuelle ståsted og behov, har inspireret mig til at opnå større forankring i mig selv, og givet mig konkrete værktøjer til at være til stede hos klienten i nuet, undersøge, forstå og mærke dennes behov.
Det tog mig næsten tre år at gennemføre uddannelsen, da jeg har haft fuldtidsjob ved siden af weekendkurserne. Selvom der skulle læses en del, laves opgaver og der til tider var tryk på, så er denne uddannelse en uddannelse for livet, som jeg er dybt taknemmelig for og på det varmeste kan anbefale."
Ulla Vollmer Lund

 


 

"Undervisningen på Massageskolen har fuldt ud indfriet mine forventninger - og mere til: Jeg har fået en stor indsigt og viden samt mange værktøjer som jeg bruger med virkelig gode resultater.
Undervisningen har været dybdegående og er blevet funderet med eksempler fra ‘den virkelige verden’, hvor teori og praksis er blevet koblet sammen i ‘hands-on’ sessioner der har givet en solid og bred forståelse. "
Kari Vendelbo

 
"Skolen for kropsbehandling har givet mig et nyt syn på livet og jeg kunne ikke være mere taknemmelig. På skolen foregår undervisningen på et højt fagligt niveau, som er bygget på nyere forskning. Skolen opfylder alle de formelle krav ift RAB registrering, hvilket ikke er en selvfølge for alle massageskoler. Skolen fokusere på at få givet den enkelte elev gode relevante redskaber, såsom bred faglig viden og forståelse indenfor anatomi, fysiologi og massageterapi, samt lægges der også fokus på behandlerens intention. Alle disse redskaber gør at skolen får uddannet de bedst mulige behandlere. Der har på samme tid altid været plads til sjov, kage og kaffe. Jeg har aldrig haft så meget lyst til at lære, som jeg har haft på mine 9 måneder på skolen. Der bliver undervist med humoristisk energi og undervisningen er den bedste jeg nogensinde har modtaget. Alt i alt har jeg ikke nok positive og taknemmelige ord for hvor glad jeg har været for at have taget denne uddannelse. Jeg er fuld overbevidst om at det er landets bedste massageskole. Go for it- there are no regrets!"
Mathilde Munk Gamrath

 


 

"Massageuddannelsen har som udgangspunkt givet mig lysten til at lære igen. I mange år har jeg hoppet til og fra uddannelser, men endelig gennemført min første med stor nydelse, ambition og sved på overlæben :)
Sammenholdet og nærværet på dette kursus har været over al forventning. Jeg har virkelig sat pris på den plads der gives til hvert individ, og den omsorg både du (Robie) som lærer, og de andre medstuderende har givet mig. Det vil jeg aldrig glemme. Jeg glæder mig til at starte et nyt kapitel og nyt eventyr som massageterapeut. Tusind tak for alt!
Massere af kærlighed fra mig"
Molly Zacho

 


 

 

"Jeg skulle igang med noget nyt efter at være blevet blind. Har i rigtig mange år arbejdet på genoptræningcentret Esbønderup og ville derfor gerne fortsætte med at arbejde med mennesker. Derfor faldt valget på massør uddannelsen. Det viste sig at det var meget mere end blot massage.
Det har været en stor personlig rejse ind i kroppens fantastiske univers med undervisere der giver så meget af sig selv. Man får en grundig gennemgang af anatomi og fysiologi, samt man lære en masse undersøgelses- og behandlingsteknikker, som giver en rigtig god forståelse af kroppens opbygning. Jeg vil takke Lene, Charlotte og ikke mindst Robie for deres engagement. Jeg er kommet ud på den anden side med en følelse af at være vokset som menneske. Man kommer ud som Fysiurgisk massageterapeut og idræts massør med en veludstyret værktøjskasse, som gør at man føler sig som behandler fra første dag når man skal ud i den store verden.
Jeg er den første blinde Fysiurgiske Massageterapeut og Idrætsmassør der er udklækket fra Skolen for Kropsbehandling, men helt sikkert ikke den sidste. Jeg kan varmt anbefale uddannelsen, blind eller ej."
Tak fra Jack Weis Jørgensen

 


 

"Et fantastisk uddannelsessted med fremragende undervisere. Jeg vidste niveauet var højt, da jeg i forvejen var blevet anbefalet Robie m.fl., fordi jeg ville uddannes det bedst tænkelige sted i Danmark. Efter 15 år i et globalt lederjob var det fantastisk dejligt at opleve dette vidunderlige læringsmiljø med super engagerede medkursister og undervisere, plads til både humor, gode samtaler og læring på højt niveau ved siden af masser af massage. Det har været en sand fornøjelse, og prismæssigt føler jeg, at jeg har fået rigtig meget for pengene... og nye venner oven i hatten."
Kh Bjarke Fog

 


 

"Skolen for Kropsbehandlings uddannelse til fysiurgisk massageterapeut og idrætsmassør har for mig været et stort skridt på vejen som behandler, og jeg anbefaler på det varmeste uddannelsen til enhver, som ønsker at dygtiggøre sig inden for massagefaget. Uddannelsen lever fuldt ud op til alle formelle krav og er meget komplet i sin opbygning. Underviserne er engagerede og kompetente, og de deler rundhåndet ud af deres lange erfaring. Dertil kommer en helt unik atmosfære, som kommer sig af den åbenhjertige ånd, indfølende pædagogik, autencitet og integritet, der kendetegner skolen. Det har været en fornøjelse at gå på uddannelsen, og jeg anbefaler dig endnu engang at vælge Skolen for Kropsbehandling, hvis du vil uddanne dig som massør."
Mikkel Treebak

 


 

"Da jeg i sin tid skulle finde en massøruddannelse, gik jeg efter den længste og mest grundige, jeg kunne finde. Og heldigvis dukkede Skolen for kropsbehandling frem på skærmen. Hjemmesiden gav god information om de forskellige kurser og virket meget sober og seriøs.
Derfor forventet jeg også meget af uddannelsen. Og jeg er ikke blevet skuffet! Jeg synes jeg har fået det jeg søgte, plus meget mere. Det faglige niveau er højt, både i anatomi, fysiologi og massageteori og -praksis. Dette, sammen med et fokus på menneskelige og etiske aspekter i behandlerrollen, gør det til en meget helstøbt uddannelse. Og det er skønt at opleve så engagerede undervisere med så stort fagligt overskud!"
Hilde Ramnefjell Dolva

 


 

"En, på alle måder, positiv oplevelse. Uddannelsen som Massageterapeaut viste sig at være mere omfattende end jeg havde forestillet mig, og man bliver virkelig holdt til ilden både teoretisk og praktisk Jeg føler mig rigtig godt klædt på til arbejdet som massageterapeaut, for der bliver ikke sprunget over hvor gærdet er lavest."
Mvh Jesper Jørgensen

 


 

"...Jeg vil benytte lejligheden til, at rose skolen og jeres uddannelse. Jeg vil bare fortælle jer, at jeg føler mig rigtig godt fagligt "klædt på", til de opgaver som jeg støder på. Det gælder både anatomien, fysiologien og selve massagen. Det er så fedt når man virkelig kan gøre en forskel. Jeg har flere gange oplevet, at folk som har gået hos andre massører, bliver meget positivt overrasket når de har været under min behandling. Massageformen er helt speciel, åbenbart. Så stor ros til jer alle."
Mvh. Annedorthe Lysgaard

 


 

"Da jeg i sin tid surfede på nettet og ledte efter massageuddannelser, så var det en ren jungle - så da jeg fandt massageskolen.com blev jeg positivt overrasket over den grundige information om uddannelsens indhold.

Efterfølgende mail fra Hanne bekræftede mig i at dette skulle være stedet.
Det var rigtig godt med de 3 første weekender, hvor vi fik introduceret hvad vi trådte ind til, inden man bandt sig! Samtidig var det godt at lære nogle af de andre på holdet at kende.

Efterfølgende har det været en lang udviklende rejse gennem en masse spændende greb og teknikker, som jeg føler, giver virkelig brugbar kunnen til efterfølgende at gå ud og bruge dem på vores medmennesker. I skaber helt sikkert kompetente massageterapeuter som samtidig har sjælen med. Charlottes grundige introduktion til grundformen var rigtig god, og fra at være med lidt hektiske hænder blev jeg i stand til at finde roen i mig selv og få hele sjælen med.

Efterfølgende kunne de mere avancerede teknikker blive lært gennem Robies indlevende undervisning, hvor vi gennem hele forløbet er blevet inddraget i hvad vi skulle lære – og hvordan.

Kort sagt, tak for en utrolig spændende tid, som jeg altid vil tænke tilbage på med glæde."
Peter Bøgevig

 


 

"Det har været et meget lærerigt forløb med nogle super dejlige undervisere. Det er en skole hvor der tages hensyn til hver enkelt elevs grænser og mål. Men efter sådan et forløb er alles grænser rykket rigtig meget……:o)
Det har været super dejligt. Kommer snart igen."
Mange kram fra Anne-lise Graversen

 


 

"The school for body treatment was simply a marvelous experience for me. I have been an elite athlete for many years and I'm coming to the end of my playing career. This is the next logical step for me, to understand the body and its functions.

I have talked to other people taking massage education and from what I get back, this school is bar none the best. The curriculum with the anatomy, physiology and massage therapy is top notch. The teachers are top notch. I fully feel confident to treat people, help people, after taking this education.

For me this education (this specific one, including teachers etc.) is the extension of my career using the body - now I can treat the body.
I would recommend this education to anyone who has an interest in the human body, its functions, the relations between the different systems of the body and who wants to help people. Help is so many facets, standing, functional, help in so many ways, reduce muscle tension, heal from injury and just plain relax.
The best school - Skolen for Kropsbehandling"
Todd Anthony

 


 

"Det har været et fantastisk forløb med en god fordeling af timerne. Det har været rigtig godt at vi har afsluttet et fag af gangen,  men samtidig også, at dagene har været delt op i to med teori og massage.
Rigtig dejlige omgivelser som har givet ro og tryghed.

Det har været meget givende at have gæstelærere, så man har en fornemmelse af hvem man kan komme til at samarbejde med, og hvad forskellen på os og de andre er.
Super godt materiale, rigtig godt med billeder af de forskellige greb.
Dejligt at der altid er plads til at man kan spørge uden at føle sig dum :)
Tak for en fantastisk uddannelse og sted at være."
Julie  Christiansen

 


 

"Dejligt med den personlige udvikling. Et langt forløb, hvor vi har fået meget viden og lært jer dejlige mennesker at kende. Det er et godt materiale vi har fået – det kan bruges umiddelbart i klinikken. Dejligt at I har ladet os være mennesker undervejs."
Tak
Ole Sørensen

 


 

Det har været en fantastisk lærerig og spændende rejse. Jeg kommer til at savne jer alle. Tak til de skønne og professionelle lærere som virkelig kan deres kram. Tak for alt!
Knus fra Sandra Klenz

 


 

"De har været en spændende uddannelse og jeg er meget glad for at jeg valgte denne skole. Alt i alt har det været super – rammerne, lærerne, stedet, menneskene, atmosfæren……"
KH
Maria Ørtoft

 


 

"Mit liv er forandret. En helt ny verden har åbnet sig. At tage denne uddannelse er det bedste jeg nogensinde har gjort. Dette vil jeg aldrig fortryde."
David Mikkelsen

 


 

Massageuddannelse

Fysiurgisk Massageterapeut
& Idrætsmassør -
massøruddannelsen
Fysiurgisk Massør
Efteruddannelse
Holistisk massage
Bevidste Hænder

Kurser

Massage Grundkursus
Anatomi og Fysiologi
Klinikdrift og virksomhedsstart
Psykologi
Holistisk Massage -
weekendkursus

Hawaiiansk massage -
Lomi- Lomi

Værd at vide

Om Skolen
Underviserne
Udtalelser fra tidligere elever
Find en behandler
Elevbehandlinger
Billeder
Links
Login

Praktisk

Kalender
Priser
Kontakt

© Massageskolen - Skolen for Kropsbehandling - tlf. 42 32 32 18 - info@massageskolen.com