Skolen for Kropsbehandling

Forsiden Kalender Priser Kontakt

Efteruddannelse for massører

 

Udvid dit kendskab til effektive massage behandlinger og lad dig inspirere!

Til hver af seminarerne er der gennemgang af anatomiske forhold, undersøgelse, differentiel diagnose og manuel behandling.

Der benyttes avancerede kombinationer af massageteknikker - herunder Muskelenergi teknik, Soft tissue release, Myofascial release, Triggerpunkt behandling, Ledmobilisering, m.m.
- Læs mere om massage og massageteknik, klik her

Seminarerne henvender sig til uddannede massageterapeuter på RAB niveau og forudsætter således en solid anatomisk viden og erfaring i massageterapi.

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.

 

Kontakt os, skriv en mail eller ring på tlf. 4232 3218

 


 

skulder behandling triggerpunkter

Overbygning for massører

7 aftner med massageteknik

 

Bliv en endnu bedre behandler!
Dette kursusforløb er for dig som er uddannet massør og ønsker et øget kendskab til nogle af de bedste teknikker, som kan komplementere dine færdigheder.
7 aftner hvor du lærer avancerede behandlingsteknikker, hver for sig, og vigtigst af alt, at kombinere og integrere dem i en hel kropsbehandling.

Vi arbejder med en holistisk tilgang til kroppen, og alle teknikker integreres i en behandling hvor bevidsthed over kropsholdning, spændingsmønstre og strukturel korrektion, er med til at danne en integrativ behandling, som er mere end bare summen af teknikker. Behandlingen kan bruges til at afhjælpe smerter, skader og disfunktion og bidrager således til en harmonisering af kroppen med øget velvære til følge.

Denne overbygning kan udvide den måde du masserer og i det hele taget berige din horisont som behandler. Underviseren er Robie Valenzuela, leder af Skolen for Kropsbehandling, som vil dele ud af sine mange års erfaring.


Vi mødes hver mandag kl. 17-21
7 gange - i alt 28 undervisningstimer.
Der vil altid være en gennemgang af de anatomiske og teoretiske forhold, for så efterfølgende at bruge det meste af tiden ved briksen.
Kursusbevis udstedes.

Emner:
Soft Tissue Release - STR
Myofascial Release - MFR
Muskelenergi Teknik - MET
Oscillation - pulsering


Starter d. 8. april 2024
Tid: 17.00 - 21.00
Pris: 4.900 kr.

Alle datoer: 8/4, 15/4, 22/4, 29/4, 6/5, 13/5, 27/5

Underviser: Robie Valenzuela
begrænset antal pladser, først til mølle!

 

Tilmeld dig overbygning 

 


 

skulder massage kursus

Skulder seminar


Skulderområdet er et af de områder hvor massøren ofte har mange udfordringer i sin dagligdag på klinikken.
Under seminaret vil vi arbejde koncentreret med teoretisk og praktisk undersøgelse og behandling af skulderområdet. Der er gennemgang af anatomiske forhold, undersøgelse, differentiel diagnose og manuel behandling, hermed vil vi arbejde med teknikker som MET, MFR, Soft Tissue release, Posicional release m.m.

Et interessant seminar for massører, der ønsker at ajourføre sig, finde ny inspiration og udvide sit kendskab til effektive behandlinger.

Kurset giver 4 RAB points og er godkendt af BFM.

Underviser: Robie Valenzuela
Dato: Kig i kalenderen for datoer
Tid: 17.00 - 21.00
Pris:
700 kr.

 


 

 

nakke gener massagekursus

 

Muskelenergi Teknik – MET
2 aftener


Dette seminar er en unik mulighed for at lære en rigtig spændende behandlingsteknik.

Muskelenergi teknik bruges til at normalisere muskeltonus og muskellængde, og dermed øge fleksibiliteten og bevægeligheden.

Den udføres ved et samarbejde mellem modtageren og behandleren. En af de måder at udføre teknikken på er at, behandleren strækker en muskel mens modtageren spænder lidt imod.

MET er brugbar i mange sammenhænge og især ved sportsmassage. En meget effektfuld teknik, der er brugt verden over af specialister inden for bevægeapparatet.

Under seminaret vil vi gennemgår:
Den teoretiske baggrund for MET
Forskellige måder at bruge MET
massøruddannelse Bevægeligheds undersøgelse
massagekursus Aplikation af MET på udvalgte kropsområder

Kurset giver 8 RAB points og er godkendt af BFM.

Underviser: Robie Valenzuela
Dato: Kig i kalenderen for datoer
Tid: 17.00 - 21.00 - begge dage
Pris: 1.400 kr.

 


 

Energisk massage

Vi bruger en kombination af friktion og ledfrigørelse, i en dynamisk massagebehandling som fylder kroppen med energi, og en følelse af afspænding og vitalitet.
Seminaret henvender sig til uddannede massageterapeuter på RAB niveau og forudsætter således en solid anatomisk viden og erfaring i massageterapi.

Kurset giver 4 RAB points og er godkendt af BFM.

Underviser: Robie Valenzuela
Dato:
Kig i kalenderen for datoer
Tid: 17.00 - 21.00
Pris: 700 kr.

 


 

Åndedræts seminar


Du lærer at udføre en behandling der støtter en frigørelse af vejtrækningen. Vi arbejder med ribbensfrigørelse, og behandling af rygraden, diaphragma og den abdominale muskulatur.

Seminaret henvender sig til uddannede massageterapeuter på RAB niveau og forudsætter således en solid anatomisk viden og erfaring i massageterapi.Kurset giver 4 RAB points og er godkendt af BFM.

Underviser: Robie Valenzuela
Dato:
Kig i kalenderen for datoer
Tid:
17.00 - 21.00
Pris:
700 kr.

 


 

Integrativ massageterapi


Du lærer om kropsholdningskorrektion og strukturel korrektion, ved at bruge og kombinere avancerede massageteknikker bl.a. Myofascial Release, MET, m.m. Vi arbejder også med flow i behandlingen.
Seminaret henvender sig til uddannede massageterapeuter på RAB niveau og forudsætter således en solid anatomisk viden og erfaring i massageterapi.

Kurset giver 20 RAB points og er godkendt af BFM.

Underviser: Robie Valenzuela
Dato:
Kig i kalenderen for datoer
Tid: kl. 17.00 – 21.00 alle dage 
Pris:
Kig i kalenderen for priser

 


 

Ryg og lænde seminar

 

På dette seminar vil vi arbejde med lændens anatomi, gener og især behandlingsmuligheder. Lumbago, hekseskud, discus prolaps, bevægelighed, smerte og disfunktion.

Under seminaret vil vi arbejde koncentreret med teoretisk og praktisk undersøgelse og behandling af lændeområde.
Vi vil arbejde med teknikker som MET, MFR, Soft Tissue release, m.m.

Seminaret henvender sig til uddannede massageterapeuter på RAB niveau. På dette seminar er der god mulighed for at lære noget nyt, holde sig fagligt ajour, få supervision eller pleje sin efteruddannelse..

Kurset giver 4 RAB points og er godkendt af BFM.

Underviser: Robie Valenzuela
Dato:iKig i kalenderen for datoer
Tid: kl. 17.00-21.00
Pris: 700 kr.

 


 

Cervikal seminar

Et interessant seminar med masser af praktik. Det cervicale område er et af de områder hvor massøren ofte har mange udfordringer i sin dagligdag på klinikken. Klienten kommer ofte på grund af smerte, indskrænket bevægelighed, spændingshovedpine eller generelt øget tonus i området.

Under seminaret vil vi arbejde koncentreret med teoretisk og praktisk undersøgelse og behandling af det cervicale område, cervical spænding, smerte og disfunktion. Vi vil arbejde med teknikker som MET, MFR, Soft Tissue release, Posicional release m.m.

Seminaret henvender sig til uddannede massageterapeuter på RAB niveau. På dette seminar er der god mulighed for at lære noget nyt, holde sig fagligt ajour, få supervision eller pleje sin efteruddannelse.

Kurset giver 4 RAB points og er godkendt af BFM.

Underviser: Robie Valenzuela
Dato: Kig i kalenderen for datoer
Tid: kl. 17.00-21.00
Pris: 700 kr.

 


 

Undersøgelse og behandling

Underviser: Lotte Brath Jensen, Osteopat D.O. M.R.O.DK, MSCCO

Dette er en chance for at får en dyb insigt i undersøgelses metodik, behandlingsteknikker og i det hele taget en mulighed for at forfine vores massage. Lotte har mange års erfaring og med en indlevende og meget velfunderet undervisning, vil støtter os i at udbrede vores behandlingskunst, til gavn for os selv og for vores klienter. Gå ikke glip af denne sjældent begivenhed!

Kurset giver 14 RAB points og er godkendt af BFM.

Dato: lørdag og søndag i efteråret 2023
Tid: 9 - 16 begge dage
Pris: 3.000 kr.

Vi har begrænset plads, kontakt os.

 


 

ondt i ryggen massageterapi-mobilisering

Flow, stræk & drej seminar

Vi arbejder med kombinationer af blødvævsteknikker, dynamiske udstrækninger og drejninger samt en hel del bevægelser. Disse teknikker afhjælper bløddelsrestriktioner og ROM-begrænsninger. Vi fokuserer på flow i overgange, oscillation og bølgebevægelser i kroppen. Dette understøtter musklernes naturlige evne til at slappe af og giver en opløftende følelse af velvære og vitalitet. Det er værd at prøve!

Underviser: Robie Valenzuela
Dato: 2 gange - Kig i kalenderen for datoer
Tid: kl. 17.00-21.00
Pris: 1.400 kr.
for begge dage

Tilmeld dig efteruddannelse  

 

 


cupping kursus

Cupping - glidende

Et gliding cupping-kursus er en specialiseret træningsoplevelse, der dykker ned i teknikkerne bag en gammel behandlingsmetode. Deltagerne lærer at bruge vakuumkopper til forsigtigt at skabe sugekraft på huden, hvilket fremmer blodcirkulationen og løsner spændte muskler. Gennem praktisk træning og vejledning lærer kursisterne at bevæge disse kopper på en glidende måde over kroppens overflade, hvilket skaber en unik og beroligende massageoplevelse. Dette kursus er ideelt for massageterapeuter og wellness-fagfolk, der ønsker at udvide deres værktøjskasse og tilbyde klienter en afslappende behandlingsmetode.

Underviser: Robie Valenzuela
Dato: Kig i kalenderen for datoer
Tid: kl. 17.00-21.00
Pris: 700 kr.

 

Tilmeld dig efteruddannelse  

 

 

 


hot stones massage

Hot Stones-kursus


På hot stones seminar lærer deltagerne kunsten at anvende opvarmede sten til terapeutiske og afslappende formål. Du lærer at håndtere og anvende hot stones på specifikke punkter på kroppen samt at massere med stenene, for at fremme afslapning, lindre muskelspændinger og forbedre det generelle velbefindende. Dette kursus er ideelt for personer, der er interesseret i massagebehandling, holistisk velvære eller dem, der ønsker at udvide deres færdigheder inden for massagebehndlinger.

Underviser: Robie Valenzuela
Dato: Kig i kalenderen for datoer
Tid: kl. 17.00-21.00
Pris: 700 kr.

 

Tilmeld dig efteruddannelse  

 

 


bambus massage

Bambus Massage


Bambus massage tilbyder en unik og opfriskende tilgang til massageterapi. Forankret i gamle traditioner lærer dette kursus eleverne kunsten at bruge opvarmede bambuspinde i forskellige størrelser, til at give en dyb og beroligende massageoplevelse. Deltagerne vil lære at anvende tryk, glide og rulle bambuspinde langs kroppens konturer på en effektiv måde, hvilket fremmer afslapning af musklerne, forbedret cirkulation og giver en følelse af fornyelse. Dette kursus er perfekt til massageterapeuter, der ønsker at udvide deres teknikker, eller enkeltpersoner der brænder for holistisk velvære og gerne vil tilbyde deres klienter en virkelig revitaliserende behandling.

Underviser: Robie Valenzuela
Dato: Kig i kalenderen for datoer
Tid: kl. 17.00-21.00
Pris: 700 kr.

 

Tilmeld dig efteruddannelse  

 

 


Uddannelse og supervisionsgruppe for manuelle behandlere

3 kursusdage med Lotte Brath Jensen

For at blive dygtigere manuelle behandlere er vi nødt til at udvikle vores egen sansning.
I denne gruppe fordyber vi os i grundprincipper, som hjælper med at forfine perception, tålmodighed, åbenhed og blødhed i tilgangen til mødet med både os selv, patienten og vævet.

Helingsprocessen kan folde sig ud, når vi skaber den optimale kontakt med vævet. Her bliver både patient og behandler efterladt med oplevelsen af dybt nærvær, der transformerer helbredet på den helt lange bane.

Jo mere avanceret perception du har, jo bedre vil vævet respondere på din kontakt. Denne kontakt med vævet vil være et gennemgående fokus i alt hvad vi laver. Du vil lære hvordan du vender tilbage til den gode kontakt, når du mister den. Du vil genkende hvad der bor i dit eget system og hvad der hører til hos patienten.

Igennem den proces opnår du en dybere forståelse for dig selv som sansende væsen og kan udvikle dig derfra.

Derfor er der afsat tid mellem de 3 supervisionsdage, så I kan nå at integrere, øve jer og komme tilbage med jeres erfaringer i gruppen af de samme 8 kursister, der følges ad i denne periode, så vi kan arbejde kontinuerligt i ro med hinanden.

Underviser: Lotte Brath Jensen, aut. osteopat DO, MRODK, FSCCO

25 års specialisering i kraniel osteopati. Underviser for Sutherland Cranial college of Osteopathy på postgraduate kurser for osteopater i England og Tyskland

Pris for 3 kursusdage: 5.050 kr.

Datoer: nye datoer kommer senere:
Er du interesseret, kan du kontakte os og vi vil sende info så snart datoerne er fastlagte.

alle dage kl. 9-15.30/ 16.00

Sted: Skolen for Kropsbehandling, Lyngby hovedgade 47, 1. sal

 

 


TILMELDING

 

 


Tilmeldingen er først bindende, når vi har modtaget din indbetaling på skolens konto:
Merkur Bank - 8401 1074923

Husk at påføre dit navn og kursets titel på overførslen.

Inden kurset starter vil du modtage et velkomstbrev med alle de praktiske oplysninger.

Vi glæder os til at møde dig på skolen!


 

 

Vi er i gang med en ny hjemmeside!
Den er snart færdig :-)

massageterapeut efteruddannelse

 

Skolen for Kropsbehandling

Lyngby Hovedgade 47, 1. sal
2800 Kgs. Lyngby
E-mail: info@massageskolen.com
Tlf. 4232 3218 - (også sms)

Massage Uddannelse

Integrativ Massageterapeut
- massøruddannelsen
Fysiurgisk Massør
Efteruddannelse for massører
Holistisk massage
Bevidste Hænder
Specialundervisning for blinde

Kurser

Massage Grundkursus
Anatomi og Fysiologi
Holistisk Massage -
weekendkursus

Hawaiiansk massage -
Lomi- Lomi

Værd at vide

Om Skolen
Underviserne
Udtalelser fra tidligere elever
Find en behandler
Elevbehandlinger
Billeder
Links
Login

Praktisk

Kalender
Priser
Kontakt

© Skolen for Kropsbehandling          www.massageskolen.com